Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » 100 літрів домашнього молдовського вина вилучили житомирські прикордонники
 
30-11-2012, 18:49  Випадки

100 літрів домашнього молдовського вина вилучили житомирські прикордонники

 
Контрабанда різного виду товарів вже встигла стати вигідним бізнесом не тільки для наших земляків, а й для вихідців з-за кордону. Правда, не завжди вдало.

'100


Днями в Овруцькому районі Житомирської області прикордонники затримали молдаванина, який намагався перевезти через кордон алкогольний напій - вино.

Про це повідомили в прес-службі Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Учора, 29 листопада у пункті пропуску «Виступовичі» житомирські прикордонники спільно з представниками митниці під час оформлення на виїзд з України поїзда «Кишинів-Санкт-Петербург» в ящиках для акумуляторних батарей несподівано виявили вино.

Виявилося, що 100 літрів алкогольного напою через державний кордон України намагався перевезти безпосередньо електромеханік даного поїзда, який є громадянином Республіки Молдова і проживає в Кишиневі.

Товар негайно конфіскували і оцінили приблизно в одну тисячу гривень. Наскільки потягне штраф за контрабанду забороненого алкогольного продукту, вирішить суд. Але швидше за все, це не перший вояж подібного роду підприємливого молдованина.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!