Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Увечері 8 грудня в Житомирі бус зіткнувся з пожежною машиною, яка їхала на виклик
 
9-12-2012, 15:25  Випадки

Увечері 8 грудня в Житомирі бус зіткнувся з пожежною машиною, яка їхала на виклик

 
Увечері, 8 грудня у Житомирі, на регульованому перехресті мікроавтобус Фольксваген зіткнувся з пожежною машиною, яка їхала на виклик.

Увечері 8 грудня в Житомирі бус зіткнувся з пожежною машиною, яка їхала на виклик


ДПТ сталося близько 20.00 на перехресті вулиць Київська-Мануїльського. За словами очевидців, пожежна машина їхала по Київській в бік центру міста, бус рухався по Мануїльського в бік вул.Котовського і зупинився на «червоний» сигнал світлофора. Коли спалахнуло «зелене», мікроавтобус почав їхати і врізався в пожежну машину.

У ДТП постраждалих немає, в пожежній машини злегка подряпаний «лівий бік», а у буса від удару пошкоджено бампер.

«Ми їхали на виклик, на вул.Київська, 26, з сиреною і мигалками. Пожежну машину повинні пропускати, незважаючи на сигнали світлофора, але наші водії часто цього не роблять, результат ви бачите », - розповіли житомирські рятувальники, які на виклик так і не доїхали.

Як повідомлялось раніше, 14 вересня на Київському шосе в Житомирі перекинулася пожежна машина, яка їхала на виклик, постраждали два співробітники ТУ МНС.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!