Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Дубль два: У Житомирі переповнена маршрутка вилетіла на тротуар і врізалася в стовп
 
24-12-2012, 20:29  Випадки

Дубль два: У Житомирі переповнена маршрутка вилетіла на тротуар і врізалася в стовп

 
24 грудня на перехресті вулиць Київська та Мануїльського відбулося подвійне ДТП.

Дубль два: У Житомирі переповнена маршрутка вилетіла на тротуар і врізалася в стовп


У першій аварії зіткнулися службовий автомобіль пошти та легковий Фольксваген. За словами очевидців ДТП, одна з машин повертала з Київської у бік Мануїльського і не пропустила автомобіль, який рухався на зелене світло світлофора по прямій у бік центру міста. Ця аварія сталася близько 18.00. Водії викликали співробітників ДАІ, які оформили ДТП.

Коли вже співробітники Державтоінспекції від'їхали від місця аварії, а водії постраждалих авто збиралися їхати, відбулося друге ДТП, за такою ж схемою.

На цей раз водій маршрутного таксі № 58, що їхав на зелений сигнал світлофора по вул. Київській в бік центру, спробував піти від удару з автомобілем Мітсубісі, яке повертало на вул. Мануїльського. У легкового автомобіля, за словами очевидців аварії, за кермом якого була жінка, вибита фара і трохи пом'ятий капот. А ось переповнена маршрутка, яка вилетіла на тротуар і врізалася в стовп, постраждала набагато сильніше. Більш того, в цьому ДТП постраждало і кілька пасажирів маршрутного таксі.

«В одного хлопця була розбита голова. Він вийшов з маршрутки і почав прикладати сніг до рани. Ще двоє молодих хлопців отримали незначні травми », - розповів свідок аварії.

На місце аварії прибули співробітники Державтоінспекції і карета «швидкої допомоги».

Як повідомлялось, менше місяця тому на цьому ж перехресті в Житомирі в результаті ДТП маршрутка з пасажирами вилетіла на тротуар.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!