Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У міліції спростували інформацію про те, що директор «Нива Експо» збив на смерть людину в Черняхові
 
4-01-2013, 23:04  Випадки

У міліції спростували інформацію про те, що директор «Нива Експо» збив на смерть людину в Черняхові

 
У міліції прокоментували резонансне ДТП в Черняхові Житомирської області в передноворічну ніч.

'У



На сайті житомирського правозахисника Віктора Котенка опублікована інформація про ДТП, що сталося в райцентрі Черняхів. За інформацією Котенка, директор ТОВ «Нива Експо» Андрій Руденький 29 грудня 2012 приблизно о 18 год. 30 хв. скоїв смертельне ДТП: рухаючись на великій швидкості на позашляховику чорного кольору в селищі Черняхів , збив місцевого жителя .

Котенко пише, що, збивши людину, водій втік з місця ДТП, але згодом повернувся, зупинився неподалік і спостерігав за подіями.

У прес-службі УМВС України в Житомирській області підтвердили інформацію про ДТП, в результаті якого загинув пішохід, але повідомили, що за кермом автомобіля була жінка.

«29 грудня близько 17.20 на одній з вулиць райцентру Черняхів автомобіль « Хюндай », за кермом якого, за попередніми даними, перебувала 35-річна місцева мешканка, наїхав на пішохода. Як з'ясувалося, постраждалий 52-річний житель райцентру. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група Черняхівського райвідділу міліції. Подія внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочате кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України », - інформує УМВС.

Відповідальність, передбачена законодавством за дії, що спричинили смерть потерпілого, - позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Досудове розслідування триває. Встановлені очевидці події. Призначено низку спеціальних експертиз.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!