Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Охоронці готелю «Reikartz» в Житомирі ледве не застрелили двох робітників.
 
16-02-2013, 01:32  Випадки

Охоронці готелю «Reikartz» в Житомирі ледве не застрелили двох робітників.

 
День закоханих в житомирському готелі «Reikartz» провели зі стріляниною, яку зчинили охоронці готелю близько 15:00 на його території . Як відомо, заклад такого рівні, – а це 4 зірки, повинен мати власну стоянку для парковки авто. Асоціація "Житомирський моноліт" ТОВ "Замковий" надала земельну ділянку для розташування парковки, проте документацію про власність керівництво «Reikartz» оформляти не поспішало. Виходячи з таких обставин, дирекція "Житомирський моноліт" була змушена була наказати двом своїм робітникам повісити замок на ворота автостоянки на термін підписання угоди.

Охоронці готелю «Reikartz» в Житомирі ледве не застрелили двох робітників.



Під час виконання даного завдання, робітники стали свідками випущених охоронцями готелю 4-х куль у зварювальний апарат, після чого прозвучали погрози про те, що наступного разу кулі будуть напрвлені на них. Проте адміністрація готелю не визнає факту стрілянини та відмовляється від коментарів.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!