Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » П'яний сантехнік розбив вікна в квартирі дуже вимогливих мешканців
 
4-11-2013, 23:54  Випадки

П'яний сантехнік розбив вікна в квартирі дуже вимогливих мешканців

 
Вчора 3 листопада, приблизно о 16:00, на Крошні в Житомирі приїхав на виклик п'яний сантехнік розбив у квартирі молодої житомирянки вікна.

П'яний сантехнік розбив вікна в квартирі дуже вимогливих мешканців

За словами постраждалої Ірини Шевчук, сантехнік працює в місцевому ЖЕКу № 4. Всі у дворі бачили як п'яний чоловік бив вікна, проте ніхто не наважився його зупинити. Міліція ж на інцидент відреагувала так, мовляв нічого страшного не сталося, і після допиту просто відпустила хулігана додому, - пише газета "20 хвилин ".

Як виявилося, сантехнік прийшов на виклик батька дівчини - в підвалі часто стоїть каналізаційна вода і зайти туди практично неможливо. Від сантехніка зажадали вжити хоч якихось заходів.

Однак, що прийшов чоловік був нетверезий, грубо розмовляв, вживав нецензурну лексику, дзвонив у двері і намагався зайти в квартиру. Сім'я випровадила його. В результаті чого сантехнік викликав батька дівчини на "чесний бій" на виході з під'їзду.

«Він почав махати руками, а тато захищався. Замахувався і на мене кулаком. Їх розтягнули. Сантехнік повернувся вже з трубою і почав вибивати в кімнаті вікна (постраждала живе на першому поверсі). І це серед білого дня. Ми викликали міліцію, але вона приїхала запізно, той втік. Як тільки міліція покинула наш будинок, він повернувся знову і почав бити вікна в кухні. У квартирі я була одна », - розповіла Ірина Шевчук.

Постраждала написала заяву в міліцію, яка зараз розглядається Богунським райвідділом міліції м. Житомира. Житомирянка налякана і боїться перебувати вдома одна.

Якщо вас цікавлять послуги Няні, доглядальниці, домробітниці поруч з будинком, рекомендуємо замовляти їх на сайті Помогатель.ру

Як повідомила постраждала, ім'я сантехніка - Пратусевіч Юрій Володимирович, вік якого приблизно 50 років.

- Після скоєного він продовжує приходити до нас під вікна, нібито перевіряє каналізаційний люк. При цьому дивиться на вікна і посміхається, - говорить потерпіла. - Хто ж тоді має сидіти у в'язниці, якщо правопорушників міліціонери відпускають додому?
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!