Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В Житомирській області завдяки місцевій жительці була врятована зграя лебедів
 
17-12-2015, 21:55  Випадки

В Житомирській області завдяки місцевій жительці була врятована зграя лебедів

 
В Житомирській області завдяки місцевій жительці була врятована зграя лебедів

Подія сталася в селі Пойчуки, на Житомирщині. Місцева жителька, яка проживає поблизу ставка помітила, що зграя лебедів вже четверту добу не зрушує з місця. З приходом перших заморозків на поверхні води з'явилася крига, і птахи, які плавали у воді, опинилися у її полоні.

Спочатку жінка хотіла сама допомогти птахам, проте лід на ставку був ще занадто крихкий. Тоді вона почала дзвонити рятувальникам та журналістам, щоб привернути увагу до ситуації. Жінка стверджувала, що на ставку перебуває близько 70 лебедів, і вони вже четверту добу без їжі та води. Задля достовірності інформації вона навіть розповсюдила фото примерзлих птахів у ЗМІ.

На вечір 17 грудня видання LB.ua повідомило, що їх журналісти мали телефонну розмову з місцевою жителькою, яка намагалася врятувати лебедів і вона повідомила їм:
"Приїхала машина з Києва, всюдихід, з дуже великими колесами - ці хлопці сказали, що в Україні такої техніки більше немає, в тому числі, в МНС. Машина розрубала лід, лебеді звільнилися і полетіли. Тепер якщо вони повернуться, їм добре буде - лід проломлений, зможуть плавати на воді "
За словами жінки, рятувальники з МНС України теж були на місці події, проте не змогли завадити ситуації, оскільки не мали належного обладнання.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!