Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Новоград-Волинському районі вже тиждень вирує лісова пожежа
 
13-09-2016, 20:32  Випадки

У Новоград-Волинському районі вже тиждень вирує лісова пожежа

 
У Новоград-Волинському районі вже тиждень вирує лісова пожежа

Тиждень горять лісові насадження Новоград-Волинського полігону. Інформацію про це розповсюдив активіст Станіслав Федорчук.

Візуально вогонь досягає вершин старих дерев, як стверджують очевидці, ширина лісової пожежі досягла вже 10 кілометрів. Поруч знаходяться ліси, які належать Державному лісгоспу України і ліси, які є в розпорядженні АПК. Однак, як нарікає активіст, ніяких активних дій для боротьби з пожежею не відбувається. Відомо, що Держлісгосп почав боротися з пожежею, але без видимих результатів.

"Тільки що спостерігав на власні очі пожежа і величезне задимлення на захід від сіл Наталівка, Чижівка і Маковиці Новоград-Волинського району Житомирської області. Чорний дим від пожежі досягає вже і самого Новоград-Волинського", - зазначив в Facebook Федорчук.

Також, за словами Федорчука, як повідомили інсайдери, пожежу нібито викликали місцеві жителі, які висловили незгоду з передачею частини Новоград-Волинського полігону в оренду приватним власникам під мисливські угіддя.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!