Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В одному з сіл на Житомирщині дитина провалилася під лід та потонула
 
16-12-2016, 10:26  Випадки

В одному з сіл на Житомирщині дитина провалилася під лід та потонула

 
В одному з сіл на Житомирщині дитина провалилася під лід та потонула

8-річний хлопчик провалився під лід і потонув. Трагедія сталася на водоймі в с. Іванівка Малинського району. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України в Житомирській області.

«14 грудня о Службу порятунку «101» міста Малин надійшло повідомлення про те, що на водоймі в с. Іванівка потонула дитина. На місце події виїхали бійці 13-й Державної пожежно-рятувальної частини », - йдеться в повідомленні.

З'ясувалося, що п'ятеро дітей гуляли по льоду на місцевій водоймі. Раптово один з них - хлопчик, 2008 року народження, провалився під лід. Його друзі відразу повідомили про подію дорослим, які і викликали рятувальників.

Бійці ДСНС за допомогою надувного човна і страхувальних пристроїв відразу почали роботи по виявленню тіла хлопчика. Однак, в районі провалу дитини рятувальники знайшли тільки його взуття. З огляду на темний час доби, рятувальники були змушені зупинити пошуки.

Вже на наступний день, 15 грудня, до пошукових робіт залучили водолазів обласної комунальної аварійно-рятувальної служби на воді, які виявили тіло хлопчика і витягли його на поверхню.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!