Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На Житомирщині 6-річний хлопчик отримав тяжкі травми на шкільному подвір'ї
 
9-10-2018, 10:39  Випадки

На Житомирщині 6-річний хлопчик отримав тяжкі травми на шкільному подвір'ї

 
На Житомирщині 6-річний хлопчик отримав тяжкі травми на шкільному подвір'ї

В школі на Житомирщині, вантажівка з дровами зачепила шлагбаум та тяжко травмувала першокласника, який прямував на уроки. Дитина знаходиться у лікарні.

Вантажівка завозила паливо у шкільну котельню, водій відкрив шлагбаум, в'їхав на територію школи, але не вписався в поворот і причепом зачепив металеву стрілу. Від сильного удару вона відірвалася і полетіла в дитину, яку батько вів на заняття.

У хлопчика відкритий перелом щелепи і лівої руки..

Сам же водій вантажівки спочатку навіть не помітив, що сталося. Він спокійно поїхав далі, його зупинили тільки крики свідків.

"Сильний удар був, такий глухий удар і я озирнувся - і побачив що він полетів. І вже впав, і кричить, і рука висіла, кров йшла", - розповів батько постраждалого школяра Дмитро Романюк.

Мати хлопчика впевнена, що є і вина школи, яка організувала підвезення дров, в той час коли школярі йдуть до навчального закладу.

У поліції відкрили кримінальне провадження. До відповідальності хочуть залучити не тільки шофера, а й адміністрацію школи, яка дозволила такі маневри на шкільному подвір'ї.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!