Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Цікаве про вагітність.
 
19-02-2010, 19:58  Випадки

Цікаве про вагітність.

 
'Цікаве


Цікаве про вагітність.
Потрійне свято у родині із Коростишева.

Неординарна подія трапилася у подружжя Криль із Коростишева: на початку лютого у них народилося троє хлопчиків, вагою близько 2 кілограмів. Пологи шляхом кесаревого розтину відбувалися у Житомирському обласному центрі охорони здоров’я матері та дитини.

Це перша вагітність у молодої мами Аліни. Нині хлопчики разом із матусею знаходяться на другому етапі виходжування в обласній дитячій лікарні та почуваються добре.
Ванкувер.

Вагітна у збірній.

Не перший раз на Іграх виступають спортсменки в положенні.

У Ванкувері має місце цікавий випадок. Гравець збірної Канади з керлінгу Крісті Мур виступає ... будучи на шостому місяці вагітності! Сама Мур, котра заявлена на турнір першою запасною, не бачить в цьому питанні ніяких проблем. «Живіт мені зовсім не заважає, дискомфорту я не відчуваю, - каже канадка. - Ситуація аж ніяк не позначилася на здатності кидати каміння. Може бути, на восьмому або дев'ятому місяці це було б важко, але зараз, навпаки, це тільки додає мені сил і мотивації напередодні важливих матчів ». Крісті, чия родина не відразу погодилася відпустити майбутню маму на змагання, очікує народження дитини в травні.

До речі, нині на трасах Ванкувера з біатлону виступає шведка Анна-Карін Олофссон, яка два роки тому на світовому чемпіонаті в Естерсунді каталася на другому місяці. Місця на дистанціях займала не найвищі - 22-е в спринті, 23-е в персьюте, але ж важливий сам факт.

А взагалі у спорті такі випадки далеко не поодинокі. Навіть у зимових видах. Першою ж спробувала свої сили в делікатному становищі на форумі подібного масштабу шведська фігуристка Магда Юлин, яка 90 років тому, на літніх Іграх 1920 року в Антверпені виграла золоту медаль, будучи на третьому місяці. Олімпійська чемпіонка Туріну російська лижниця Лариса Куркіна завоювала свою нагороду, перебуваючи на другому. А вона дізналася про свою вагітність вже на третьому: повернулася з Ігор, стартувала на декількох етапах Кубка світу і тільки після цього звернулася до лікаря і зробила УЗД. На тій же італійській Олімпіаді на третьому місяці виступала німецька скелетоністка Діана Сарторі, а за чотири роки до цього, в Солт-Лейк-Сіті, з майбутньою донькою каталася українська саночниця Лілія Лудан. Правда, виконуючи заїзди в американському жолобі, спортсменка ще не знала про своє положення. Адже всім відомо, наскільки небезпечний і травматичний цей вид спорту. Як, до речі, і спортивна гімнастика, де наша славетна Лариса Латиніна, кажуть, одну зі своїх золотих медалей на чемпіонаті світу виграла, будучи на четвертому місяці. Причому, що цікаво, лікар збірної Радянського Союзу про це дізнався тільки після церемонії нагородження.

Деякі вважають, що, виступаючи на змаганнях в положенні, спортсменки піддають небезпеці себе і свою дитину. Однак, на думку експертів, у професійних плавчих, біатлоністок або баскетболісток зовсім інший ритм життя, що відрізняється від ритму інших жінок, - вони присвячують заняттям більшу частину дня, і їх послабить швидше відсутність навантажень, ніж їх надлишок. Тому тренування, навпаки, чудово відображаються на здоров'ї майбутніх мам, хоча кількість вправ і завдань, звичайно, доводиться скорочувати.

Лікарі навіть не протестують проти складних навантажень у таких видах спорту, як біг, теніс і плавання. Інакше справа йде з фігурним катанням, парашутним спортом або волейболом - від них краще відмовитися.

Кажуть, баскетболістка збірної Бразилії Сільвія Христина примудрилася проморгати ... сім місяців вагітності і дізнатися про неї тільки після того, як їй стало погано перед передчасними пологами. Втім, наші латиноамериканські колеги в цій історії цілком могли згустити фарби.

Фінка Лійса Веяляйнен в 1976 році виграла чемпіонат світу зі спортивного орієнтування на третьому місяці вагітності.

Фігуристка Ірина Лобачева каталася зі своїм тодішнім чоловіком Іллею Авербухом у льодовому шоу, будучи на четвертому місяці.

Велика британська легкоатлетка Пола Редкліфф брала участь в 10-кілометровому масовому забігу в лондонському Гайд-парку на шостому місяці.

На початку 80-х років минулого століття головний тренер жіночої збірної СРСР з волейболу Микола Карполь був шокований, коли дізнався, що п'ятеро його гравців вагітні.

Шестеро…

Мешканка Нью-Йорка, 31-річна Дігнам Карпіо (Digna Carpio) народила шістьох близнюків - чотирьох хлопчиків і двох дівчаток.

За даними агентства, малюки, у яких ще немає імен і яких лікарі називають буквами алфавіту (A, B, C, D, E і F), з'явилися на світ в манхетенському медичному центрі "Гора Сінай" (Manhattan's Mount Sinai Medical Center). Їх вага при народженні становив від 0,68 до 0,9 кілограма.

У щасливої матері та її чоловіка, 36-річного Віктора, вже є семирічний син.

Народження шістьох близнюків - украй рідкісне явище, яке зустрічається в одному випадку на 4,4 мільйона. Тільки один раз у Нью-Йорку народилися відразу шість малюків, це відбулося в 1997 році.

У середині жовтня німецькі ЗМІ повідомили про те, що молода берлінка народила відразу шістьох близнюків - чотирьох дівчаток і двох хлопчиків. Діти з'явилися на світ недоношеними (27 тижнів), що, за словами лікарів, у випадках багатоплідної вагітності не рідкість. Вага новонароджених становила від 800 до 900 грамів.

Лікарі повідомили, що вагітності молодої мешканки Берліна передувало гормональне лікування, яке могло стати причиною подальшого одночасного розвитку декількох плодів.
Цікаве про вагітність.

Цікаве про вагітність.

Цікаве про вагітність.

Цікаве про вагітність.

Цікаве про вагітність.

Цікаве про вагітність.

Цікаве про вагітність.

Цікаве про вагітність.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!