Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » ДТП Житомир-Ніконовка ФОТО репортаж...
 
5-10-2009, 18:11  Випадки

ДТП Житомир-Ніконовка ФОТО репортаж...

 
Перше жовтня легко могло стати останнім в житті пасажирів автобуса, що курсує по маршруту Житомир-Ніконовка. Із причин, про які поки можна лише здогадуватися, маршрутка врізалася в вантажний автомобільякий пригальмовував на світлофорі, практично в центрі села Грішковци.
'ДТП

Цікаво, що гальмівного шляху позаду маршруту не було... Про що це говорить, вже з'ясовують представники правоохоронних органів. Після зіткнення були викликані карети швидкої допомоги, які відразу доставили важко поранених пасажирів автобуса в районну лікарню. Ще два потерпілих, що отримали більш легкі поранення, були відправлені до лікарні на таксі.
'ДТП

Водію маршруту затиснуло ноги, і рятувальна операція по його евакуації з розбитого автобуса зайняла майже годину. Відразу після зіткнення залишки проводки в залишках моторного відсіку сталі яскріти, почалося задимлення. Прибулі на місце події пожежники швидко справилися з цією проблемою, і спалаху вдалося уникнути.
'ДТП

Заходи щодо порятунку водія можна було провести швидше, але невідомий широкій громадськості ідіот-конструктор з підприємства, що випускає найбезпечніші українські автобуси «Рута», забув зробити двері з боку водія. Цю погрішність за допомогою «болгарки» виправили бердичівські рятівники.
'ДТП

Наш фотокори зробив дещо фото в салоні розбитого автобуса, тому всі можуть переконатися в надійності кріплень сидінь пасажирів і оригінальної конструкції самих сидінь (раз труба, два труба, вийшло сидіння). Залишаємо на тому, чого немає у конструкторів автобуса «Рута», їх розуміння словосполучення «безпечний автобус» і подякуємо Богу, що ніхто не загинув цього разу.
'ДТП

Зараз почато розслідування цієї події. На наш суб'єктивний погляд, однією з причин катастрофи був людський чинник – схоже водій автобуса не встиг зреагувати на маневри попереду грузовика, що рухається, а це як мінімум говорить про недотримання дистанції водієм автобуса в ході руху по дорозі.

Джерело: "Деловой Бердичев"

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!