Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомиряни перемагають у Бердичеві
 
6-10-2009, 16:07  Новости Житомира

Житомиряни перемагають у Бердичеві

 
'Житомиряни

Схоже, що незабаром автоквестова лихоманка заполонить найвіддаленіші райони нашої області. І якщо раніше вважалось, що для цієї гри потрібний простір, велике місто, то зараз це вже не так актуально. Житомирська команда «Лоботряси» стала переможцем першого пробного автоквесту від «Quest.ua», що на цих вихідних відбулась в Бердичеві.

Гравцям потрібно було знайти 10 локацій. Із них вісім таїли у собі зашифровані коди, помічені чорним маркером. Коли на місце приїжджали одразу дві команди, тоді і починалася гонка за першість.

Два завдання із десяти носили більш складний характер. Учасникам квесту довелося згадати шкільні роки, а саме уроки з української літератури, і славнозвісного Тараса Григоровича Шевченка. У одному із завдань організатори дещо переробили уривок із вірша поета «Мені тринадцятий минало», що не злякало шукачів адреналіну.

Місце знаходження кодів - різне і зашифроване. Увесь час розгадували щось: ребуси, кросворд, загадки, логічні головоломки, а також потрібно орієнтуватись в історії, культурі, це ще не повний список. Активізувалися усі знання, навички, побули у ролі нишпорок… згадали те, що у щоденному житті майже не використовуєш.

Місця – звичайні вулиці та будинки, гаражі та будівництва, зупинки та бордюри, пам’ятники та ліхтарі. У центрі міста учасники викликали справжній шок у «звичайно відпочиваючої» молоді.

– Прошедшая игра показывает, что в Бердичиве большой молодежный потенциал. Поздравляем с победой команду «Лоботрясы» из г. Житомир, а новичков с «боевым крещением». Это надо попробовать, проверить себя, доказать самому себе, что ты можешь одержать победу, что ты не худший, что голова у тебя не просто для украшения тела, а также пощекотать свои нервы. Игра дает возможность понять, что вопросов, на которые нет ответов, не существует!, - прокоментувала гру Людмила Бохан, організатор, Quest.ua.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!