Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » 950 житомирян цієї осені підуть у солдати
 
6-10-2009, 16:35  Новости Житомира

950 житомирян цієї осені підуть у солдати

 
'950

В ході призовної кампанії “Осінь - 2009” на службу до лав Збройних Сил та інших військових формувань України з військових комісаріатів Житомирської області буде відправлено 950 юнаків

У військових комісаріатах Житомирської області, що підпорядковуються Територіальному управлінню “Північ” Сухопутних військ ЗС України, набирає обертів призовна кампанія “Осінь – 2009”.

Як повідомив Житомирський обласний військовий комісар полковник Микола Залесський, протягом вересня в районних та обласному військкоматах працювали медичні комісії, під час яких проводилися вивчення та попередній відбір призовників.

– За результатами роботи медичних комісій по облікових справах згідно з фахом та фізичним станом юнаків, 98% з них призначено по командах для відправки у війська, – зазначив обласний військовий комісар.

Також полковник Микола Залесський повідомив, що на збірному пункті Житомирського обласного військового комісаріату для повноцінної роботи військово-лікарської комісії створені всі належні умови, підібрані кращі фахівці медичних установ обласного центру та здійснено забезпечення призовників гарячою їжею під час перебування їх на обласному збірному пункті.

Варто зазначити, що цієї весни з Житомирщини будуть призвані на службу до Збройних Сил та інших військових формувань України 950 осіб.

– Під час проведення призовної кампанії “Осінь – 2009” жодних відхилень від плану призову в області не буде. Відправка призовників до військових частин здійснюватиметься за змішаним принципом, переважна більшість житомирян свідомо обирають службу в армії, виявляють бажання з гідністю і честю виконати свій конституційний обов’язок, – наголосив полковник Микола Залесський.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!