Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі перенесли і ліквідували автобусні зупинки.
 
21-06-2010, 16:21  Новости Житомира

У Житомирі перенесли і ліквідували автобусні зупинки.

 


У Житомирі перенесли і ліквідували автобусні зупинки.


У Житомирі перенесли і ліквідували автобусні зупинки.



З метою поліпшення здійснення посадки-висадки пасажирів на зупинках міського пасажирського транспорту прийнято рішення виконкому «Про затвердження місць упорядкування та розмежування зупинок пасажирського транспорту в м. Житомир».


вул. Київська

Перенести автобусну зупинку від кінотеатру Україна і встановити дорожній знак 5.41 «Місце зупинки автобуса» по вул.Київська біля кафе «Поліський чай» і облаштувати майданчик для здійснення посадки - висадки пасажирів.

Зупинка "вул. Московська" - перенести дорожній знак 5.41 «Місце зупинки автобуса» по вул.Київська в напрямку центру міста на 300 метрів вперед і облаштувати майданчик для здійснення посадки - висадки пасажирів.

вул. Театральна

На Театральній ліквідувати автобусні зупинки «Телецентр» і «Театральна».

вул. Велика Бердичівська

Встановити дорожній знак 5.41 «Місце зупинки автобуса» «Соборна площа» на вул.Б.Бердичевській за пішохідним переходом перед автодорожнім коледжем та облаштувати майданчик для здійснення посадки - висадки пасажирів.

Встановити дорожній знак 5.41 «Місце зупинки автобуса» «Соборна площа» на вул.Б.Бердичевській за перехрестям вул. Театральна в напрямку Соборної площі та облаштувати майданчик для здійснення посадки - висадки пасажирів.

вул. Вітрука

Перенести дорожній знак 5.41 «Місце зупинки автобуса» «площа Польова» на одну опору електромереж вперед по ул.Вітрука в напрямку вокзалу і облаштувати майданчик для здійснення посадки - висадки пасажирів.

вул.Перемоги

Встановити дорожній знак 5.41 «Місце зупинки автобуса» на вул.Перемоги, 3 біля магазину «Тканини» і облаштувати майданчик для здійснення посадки - висадки пасажирів.

Встановити дорожній знак 5.41 «Місце зупинки автобуса» на вул.Перемоги, біля житлового будинку № 12 і облаштувати майданчик для здійснення посадки - висадки пасажирів.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!