Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У містах Житомирської області встановлюють контейнери для пластика і скла
 
12-10-2009, 17:07  Новости Житомира

У містах Житомирської області встановлюють контейнери для пластика і скла

 
'У

Про твердий намір сортувати тверді побутові відходи днями заявив місто Новоград-волынский Житомирської області. На офіційному сайті міста повідомляється про встановлення на вулицях міста контейнерів для роздільного збору побутових відходів, точніше - скляних і пластикових пляшок.

Для скла встановлять контейнери зеленого кольору, для пластика - жовтого кольору. Обоє ємкості стандартного розміру, закритого типа з отворами, призначеними виключно для прийому пляшок.

Досвід показує, що така система дозволить поліпшити санітарний стан міста, зменшить об'єм відходів.

«Скляні пляшки, скляні банки, бій скла викидайте в контейнер зеленого кольору з написом "СТЕКЛО", - закликають міські власті. -

Пластикові пляшки і пластикову тару викидайте в контейнер жовтого кольору з написом "ПЛАСТИК". Для зменшення об'єму наполегливо просимо вас перш ніж викинути поліетиленову пляшку зімніть її і відкрутите кришку.

Залишкові відходи викидати в старі контейнери. Зробимо Новоград-волынский - містом європейських стандартів і чистого довкілля!»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!