Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирської області на тліючому ліжку загинув лежачий пенсіонер
 
13-10-2009, 17:11  Новости Житомира

У Житомирської області на тліючому ліжку загинув лежачий пенсіонер

 
'У

З 5 по 11 жовтня в Житомирської області сталися дві резонансні пожежі, в одному з яких загинув літній чоловік, в іншому ледве уціліло 5-річне дитя.

Про це повідомили в прес-службі ГУ МЧС в Житомирської області.

У селі Котівка Радомишльського району Житомирської області племінники на прохання свого 85-річного дядька винесли його в двір під навіс разом з ліжком, з яким він рідко вставав. Старик скористався «прогулянкою» і вирішив закурити. Чи то руки чоловіка не послухалися, чи то він заснув, але недопалок попав в ліжко, і білизна задимилася. Пенсіонер, наковтавшись диму, помер до приходу родичів.

У селі Малий Браталів Любарського району Житомирської області двоє 5-річних брати-близнят, сховавшись від діда і баби на сіннику, проводили досліди з сірниками. В той же час хлопці влаштували собі «Хелоуїн» - набили сіно в «череп» гарбуза і підпалили. Коли услід за гарбузом спалахнуло сіно, один з братів злякався і втік. Другий, рятуючи дідове майно, почав гасити вогонь руками. Наслідком дитячих потіх став дотла згорілий сінник. Сам «рятувальник» отримав опіки особи, рук, ніг і був доставлений в опікове відділення Житомирської обласної лікарні.

Гріючись обігрівачем і підключивши до трійника ще два електроприлади, 9 жовтня загинула 76-річна мешканка с. Міньковци Андрушовського району Житомирської області. Сталося загоряння розетки, трійника, проводки. Хазяйка отруїлася чадним газом.

Всього за минулий тиждень в Житомирської області сталися 52 пожежі.

Теперь заказ курсовой стал еще проще. Необходимо просто заполнить заявку.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!