Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомир разом з італійськими містами розробить спільний проект.
 
13-10-2009, 17:49  Новости Житомира

Житомир разом з італійськими містами розробить спільний проект.

 
'Житомир

12 жовтня 2009 в кабінеті житомирського мера відбулася зустріч Консула Італії в Україні Франчесько ди Стефані і міського голови Віри Шелудченко. Під час зустрічі обговорювалася співпраця між Італією і Україною в області протидії торгівлі неповнолітніми. Консул Італії в Україні поблагодарил міську владу за тісну співпрацю в даній сфері і у свою чергу висловив бажання Італії і надалі здійснювати спільні проекти.

Після цієї зустрічі в залі засідань міської поради була проведена прес-конференція на тему: «Протидія торгівлі неповнолітніми в Італії, Україні і Молдові». Начальник управління освіти Валентін Арендарчук проінформував присутніх про те, що з 12 по 14 жовтня відбудеться завершальний семінар міжнародного проекту про запобігання торгівлі неповнолітніми.

Метою даного семінару є обговорення, обмін, презентація досвіду роботи педагогів міста Житомира, громадськості, соціальних служб по попередженню торгівлі людьми шляхом розвитку соціальної роботи і мобілізації общин.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!