Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирської області хлопчик загинув під піщаним завалом
 
13-10-2009, 18:13  Новости Житомира

У Житомирської області хлопчик загинув під піщаним завалом

 
'У

9 жовтня в селі Паріпса Малинського району Житомирської області під час гри дітей в самовільно розробленому піщаному кар'єрі загинув 12-річний хлопчик.

Про це повідомляє ГУ МЧС в Житомирської області.

Після занять в школі Ваня Латиш зі своїм 10-річним братом і сусідським хлопчиком пішли грати на кар'єр на околиці села. Ігровим майданчиком цей піщаний котлован ставав досить часто. Діти рили в піску тайники, лази, грали у війну і спелеологів.

Цього разу тайник у Івана вийшов особливо глибоким і довгим. Повідомити про нього друзям парубок не встиг, як не встиг вибратися, коли шар піску раптово вкачався. Хлопчика засипало з головою.

Побачивши це, брат з сусідом не втрачаючи часу кинулися по допомогу. Батьків Вані будинку не було, жахливе повідомлення отримав сусід. Він негайно подзвонив в «швидку» і з лопатою побіг до кар'єру. Медики, у свою чергу, викликали рятувальників. Коли прибули МЧСникі з Маліна, чоловік вже дістав хлопчика з-під завалу. На це йому знадобилося 15 хвилин. На жаль, хлопчина був вже мертвий.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!