Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Запобігання торгівлі дітьми
 
13-10-2009, 18:17  Новости Житомира

Запобігання торгівлі дітьми

 
'Запобігання

Відсьогодні із учнями Житомирських шкіл проводять бесіди щодо запобігання торгівлі дітьми. Такі семінари здійснюються в рамках спільного проекту українців з італійцями. У Житомирі заняття триватимуть три дні. Про це повідомили на прес-конференції, де італійці, які є співавторами проекту, поділилися враженнями від українських дітей.

Семінари протидії торгівлі дітьми відбулися у школах Ржищева та Кагарлика Київської області. Житомир – третє українське місто, де учнів шкіл застерігають від небезпеки рабства за кордоном. Італійські партнери соціального проекту загалом обопільною співпрацею країн задоволені.

Кьяра Андреолі, представник "Центру солідарності" міста Реджіо Емілія (Італія): "Враження – гарні. Наша співпраця – ефективна і я впевнена, що так буде і в майбутньому".
Автори проекту переконані, що семінар щодо запобігання торгівлі дітьми повинен набрати більш масштабних обертів.

Надія Кавратка, заступник Ржищівського міського голови (Київська область): "Житомирщина та Київщина не є глобальними областями, які поставляють живий товар за кордон. Зараз багато людей із Західної України працюють за кордоном. Там ті самі діти, які займаються проституцією та жебракують".

Представники обласної організації "Червоного Хреста" теж залучаються до організації шкільних тренінгів у Житомирі.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!