Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі сотні кубів чистої води йдуть під землю
 
17-08-2010, 09:56  Новости Житомира

У Житомирі сотні кубів чистої води йдуть під землю

 
За інформацією співробітників підприємств, які знаходяться на території колишнього заводу «Автозапчастина», на Крошні, прорвало магістральний водопровід і це «джерело б'є» уже понад півроку. Водою залито величезна територія навколо, а навесні вода затоплює і територію заводу.

У Житомирі сотні кубів чистої води йдуть під землю



«Вода йде без зупинки. Тут кожен день виливається сотні кубів чистої води. Прорив стався досить давно. Всі навколо перебувають у воді, а навесні вода затоплює і нашу територію. Ми намагалися звертатися і в службу міськради «15-80» й на водоканал, але безрезультатно »- каже керівник одного з підприємств, що знаходиться на території заводу.

У Житомирі сотні кубів чистої води йдуть під землю



Також він повідомив, що на водоканалі і в аварійній службі міськради «15-80» їм відповіли, що це не їхня територія і ремонтом займатися ніхто не збирається, а тим більше платити за нього.

Нагадаємо, що ще на початку літа Житомиробленерго відключало житомирський водоканал за борги. А борг населення перед водоканалом становить 14 мільйонів гривень.
За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!