Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Завтра починаються екскурсії по Житомиру на тролейбусі - Мокрицький
 
10-09-2010, 20:22  Новости Житомира

Завтра починаються екскурсії по Житомиру на тролейбусі - Мокрицький

 
Завтра в День міста Житомира, звичайні пасажири тролейбуса зможуть потрапити на незвичну екскурсію. Для цього потрібно лише опинитися в першій половині дня на маршруті № 2 або № 15.

Завтра починаються екскурсії по Житомиру на тролейбусі - Мокрицький



Екскурсійна програма стартує о 9:00 ранку від вокзальної площі м.Житомир.

Тролейбуси будуть працювати в звичайному режимі, здійснювати посадку і висадку пасажирів, при цьому всю поїздку будуть супроводжувати розповіді про цікаві місця Житомира і його історії.

- Ми будемо оголошувати зупинки, а між зупинками будемо розповідати про те, що пасажир побачить навколо. І думаю, що багато хто з пасажирів зробить для себе маленькі чи великі відкриття. Ті, хто проїдуть в цих екскурсійних тролейбусах, почують багато нового - розповів Георгій Мокрицький, відомий житомирський краєзнавець, один з організаторів проекту.

При цьому Мокрицький додав, що продовження краєзнавчого циклу в програмі святкування Дня міста відбудеться в неділю. О 12:00 від скверу на Замковій площі розпочнеться пішохідна екскурсія.

- Тематика екскурсії охоплює центральну історичну частину міста, лише кілька кварталів. Однак півтора тисячоліття існування міста залишили стільки визначних пам'яток, що матеріал екскурсії ледь поміщається в 4-годинну розповідь, - відзначає Георгій Мокрицький.
За матеріалами «Журнал Житомира»

Фото Ю.Сушицький

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!