Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирських новобранців провели на службу в Українську армію
 
14-10-2009, 20:17  Новости Житомира

Житомирських новобранців провели на службу в Українську армію

 
'Житомирських

У Житомирі 14 жовтня в Українську армію провели новобранцеві, служити вони будуть у в 95-у аеромобільної бригади, Президентський полк і бригаді охорони Генерального Штабу Міністерства Оборони України.

Згідно з рішенням міської поради від 28.12.07 № 481 «О затвердженні програми« Молоді Житомира »на 2008-2011 роки» 14 жовтня 2009 управлінням у справах сім'ї, молоді і спорту Житомирської міської поради спільно з Житомирським об'єднаним міським військовим комісаріатом проведені урочисті проводи хлопців в ряди Озброєних Сил України в рамках свята "День призовника", присвячених Дню Українського козацтва, - повідомляє прес-служба Житомирської міської поради.

З вітальним словом перед призовниками і батьківською общиною виступили:

- Рець Олександр Васильович - Житомирський військовий комісар;

- Сарно Олена Миколаївна - начальник управління у справах сім'ї, молоді і спорту міської поради;

- Маліновський Микола Лаврентьевіч - учасник бойових дій Великої Вітчизняної війни.

Батько Сергий Свято-Преображенського Кафедрального собору привітав присутніх з християнським святом Покриви Пресвятої Богородиці і зробив молебень за призовників і присутніх батьків.

Нинішні призовники прямують для проходження служби в 95-у аеромобільної бригади, Президентський полк і бригаду охорони Генерального Штабу Міністерства Оборони України. .

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!