Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Сергій Тігіпко: «Уряд повинен зняти корупційне навантаження з будівельної галузі»
 
14-10-2009, 20:21  Новости Житомира

Сергій Тігіпко: «Уряд повинен зняти корупційне навантаження з будівельної галузі»

 
'Сергій

«Будівельна галузь з локомотива економіки перетворилася на її гальмо». Так відомий економіст та політик Сергій Тігіпко прокоментував повідомлення Держкомстату про падіння обсягів будівельних робіт на 52,4% за перші 9 місяців 2009 року порівняно з аналогічним періодом минулого року.
«Проблеми у сфері будівництва не можна виправдати бюджетними труднощами та світовою кризою. Негативні об'єктивні фактори багаторазово посилює жахлива корупція в системі держрегулювання будівництва, в процедурах землевідведення, - заявив Сергій Тігіпко. - Елементарне усунення «корупційного податку» з будівельників вже дало б потужний поштовх галузі».
«Заморожене реальне рефінансування банків, які видають іпотечні кредити, через що навіть здешевіле житло стало недоступним для громадян. Замість того щоб кидати гроші на затикання дірок, уряд повинен спрямовувати наявні ресурси в точки зростання, навести лад в дозвільній системі та обмежити чиновницьке свавілля», - сказав Сергій Тігіпко.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!