Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Коростенці економлять на теплопостачанні
 
16-10-2009, 18:15  Новости Житомира

Коростенці економлять на теплопостачанні

 
'Коростенці

12 жовтня відбулась прес-конференція місцевих ЗМІ з заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради у сфері житлово-комунального господарства Якубовським Леонідом Павловичем та начальником комунального підприємства «Теплопостачання» Барановською Тетяною Миколаївною.

Метою зустрічі стало висвітлення проекту підвищення економічної та енергетичної ефективності та надійності функціонування теплоенергетики міста Коростеня.



Даний проект був презентований при міністерстві з питань ЖКГ України на засіданні робочої групи 8 жовтня. Серед представлених 42 проектів, відповідали вимогам тільки 6 схем, однією з яких є схема оптимізації теплопостачання міста Коростеня.

Леонід Якубовський підкреслив: «Цей проект повністю забезпечить потреби міста у тепловій енергії, та сприятиме значній економії коштів і ресурсів у порівнянні з існуючим становищем, а саме надасть можливість зменшити споживання природного газу та електричної енергії, а також провести повне технічне переоснащення котелень з використанням передових новітніх технологі

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!