Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Влада міста поділить Житомир на сектори
 
26-11-2010, 14:06  Новости Житомира

Влада міста поділить Житомир на сектори

 
Для контролю за санітарним станом міста Житомир планується поділити на умовні частини і закріпити за кожною з них працівників міськвиконкому і комунальних структур.

Влада міста поділить Житомир на сектори



Про це на першому робочій нараді з питань житлово-комунальної сфери в Житомирській мерії повідомив заступник мера Житомира Микола Боровець.

«Я не хотів би, щоб комунальне підприємство« Інспекція з благоустрою »займалася тільки ринками, - сказав Боровець. - Займатися будемо благоустроєм міста, причому паралельно з екологічною інспекцією. Зараз я готую пропозиції для мера Житомира Володимира Дебоя: ми розіб'ємо місто на частини в межах депутатських округів, потім ці округи розділимо на сектори. Кожен відповідальний працівник міськвиконкому, визначеної комунальної структури, яка знаходиться на тій чи на іншій території, буде уповноваженим міського голови щодо забезпечення всього набору робіт по кожному сектору: стихійні звалища, дороги, освітлення і все інше », - підсумував заступник мера.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!