Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Майже вдвічі менше житомирських дітей відпочили цього літа в таборах
 
20-10-2009, 23:02  Новости Житомира

Майже вдвічі менше житомирських дітей відпочили цього літа в таборах

 
'Майже

Підсумок оздоровчого сезону в області - мережа дитячих закладів зменшилась, скоротилась і кількість дітей, які відпочили в таборах.
За даними обласного управління статистики, суттєвого скорочення, на чверть, зазнала мережа дитячих закладів з денним перебуванням (їх кількість за рік зменшилася з 626 до 478). Питома вага таборів цього типу складала майже 98 відсотків в загальній системі організації оздоровлення дітей. І лише 2 відсотки складали позаміські табори, яких в області цього літа було 11.
Провідний спеціаліст відділу статистики соціальних послуг Оксана Кузнецова зазначає, що "зміни мережі оздоровчих таборів суттєво позначилися на кількості оздоровлених дітей. У порівнянні з минулорічним оздоровчим сезоном, кількість дітей, які відпочивали в таборах зменшилася в 1,7 рази і склала 30 тисяч осіб".
Для довідки: за літній період було оздоровлено 4 тисячі 600 дітей -чорнобильців, 2 тисячі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, більш ніж 8 тисяч дітей з малозабезпечених, багатодітних або неповних сімей, 672 дитини з обмеженими можливостями.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!