Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » За Божим благословенням у село Озадівка
 
21-10-2009, 21:33  Новости Житомира

За Божим благословенням у село Озадівка

 
'За

Саме туди подорожують мироточиві ікони Божої Матері Іверської із села Кіровка Вінницької області. Мироточити образи святих почали не так давно у 2007 році, але за два роки уже стали знамениті завдяки своїм чудодійним зціленням. Довгий час унікальні образи святих зберігали місцеві жителі вінницького села, але злякавшись несподіваних крапель на склі повернули їх у храм. Нині ікони служать прихожанам церкви у Кіровці, а от на Житомирщину вони подорожують аби продовжувати свою місію зцілення.
Отець Ярослав, говорить, що в озадівському храмі на ікони чекають з великим нетерпінням. Адже про їх чудодійність краще не просто слухати з переказів, а споглядати і головне, відчувати.
У чудійність ікон і навіть у їх мироточення повірили не одразу, люди ходили у кіровський храм аби просто пересвідчитись в унікальності діяння. Ароматичний мир найбільш рясно покривав ікони під час богослужінь.
Унікальні ікони приймає унікальний храм, що відзначив своє 300 ліття. 28, 29 та 30 жовтня образи святих перебуватимуть в Озадівці і двері храму будуть привітно відчинені для усіх бажаючих поклонитись святим образам.
(На фото - отець Ярослав, настоятель Свято-Різдва Богородиці в с.Озадівка)

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!