Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На Житомирщині проведуть ток-шоу «Здорова молодь – надбання громади»
 
23-10-2009, 19:16  Новости Житомира

На Житомирщині проведуть ток-шоу «Здорова молодь – надбання громади»

 
'На

З метою необхідності розробки впровадження якісно нових сучасних підходів до проблем зміцнення здоров'я дітей та молоді міста,пропаганди здорового способу життя, 22 жовтня в м. Новограді - Волинському за сприянням міської влади,міського центру соціальних служб для сім'ї,дітей та молоді, міськрай ТМО в приміщенні Палацу Культури відбудеться ток-шоу «Здорова молодь – надбання громади». Серед запрошеної аудиторії – представники міської ради, медичних і освітніх установ, позашкільні заклади освіти, правоохоронні органи,соціальні служби, молодіжні громадські організації, голови батьківських комітетів навчальних закладів та учнівська і студентська молодь. Під час обговорення будуть підніматися проблеми стану здоров'я підлітків та молоді міста,фізичної активності як важливого чинника формування здорового способу життя, профілактики тютюнопаління, алкоголю, наркотиків, ВІЛ/СНІДу як пропаганди здорового способу життя.

Пропозиції, ідеї, думки, які звучатимуть під час ток-шоу будуть використані при розробленні нової редакції міської Програми виховної роботи з дітьми та молоддю на 2010-2015 роки.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!