Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » 25 тисяч школярів Житомира зможуть безкоштовно користуватися широкосмуговим Інтернетом від Beeline
 
24-10-2009, 17:01  Новости Житомира

25 тисяч школярів Житомира зможуть безкоштовно користуватися широкосмуговим Інтернетом від Beeline

 
'25

Оператор зв'язку Beeline підключив до широкосмугового доступу в Інтернет 70% шкіл міста. Більше 25 тисяч учнів дістали можливість користуватися сучасною послугою на уроках інформатики, під час факультативних занять і роботи кружків, підготовки домашніх завдань. Для підключення шкіл Beeline спеціально проклав в приміщення учбових закладів оптичне волокно, а також надав адміністраціям шкіл безлимитные тарифні плани, які не передбачають щомісячної абонентської плати

У комп'ютерних класах школярі мають можливість на практиці застосовувати знання, отримані на уроках інформатики, а високі швидкості роботи Інтернету від Beeline (до 100 Мбіт/с) роблять користування усесвітньою мережею интересным, зручним і продуктивним.

Технології, використовувані в цій послузі, дозволяють в одній точці доступу підключати до 20 комп'ютерів. Як повідомив вчитель інформатики школи № 14 Дмитро Анатолійович Старовоїтов, - викладачі можуть адмініструвати і відстежувати зі свого персонального комп'ютера роботу кожного учня в мережі. Це повинно виховувати в учнів культуру користування усесвітньою мережею, орієнтувати школярів на пріоритетність учбовою, розвиваючою функції Інтернету. Викладачі шкіл можуть використовувати інтернет-ресурси при підготовці навчально-методичних матеріалів.

22 жовтня Beeline провів прес-конференцію на тему «Високошвидкісний Інтернет від Beeline для шкіл Житомира». У ній взяли участь директор Хмельницької філії ЗАТ «Українські радіосистеми» Дмитро Шкода, директор Житомирського регіонального відділення Beeline Сергій Седов, керівник проекту FTTB (широкосмуговий Інтернет) в Житомирі Ігор Жлуктенко, а також представники управління утворення Житомирської міської поради, місцевих шкіл, підключених до широкосмугового доступу в Інтернет.

Дмитро Шкода розповів про реалізацію національної програми підключення шкіл до дротяного широкосмугового Інтернету від Beeline. Сергій Седов представив проект підключення Житомирської області до доступу в Інтернет- Стратегія нашої компанії - розвиток не лише комерційного напряму діяльності, але і соціального. Ми піклуємося про наших споживачів, про нинішніх і майбутніх абонентів. Тому ще в початку минулого року ми піднімали тему підключення шкіл до Інтернету на рівні керівництва управління освіти і отримали згоду на те, аби допомогти місту розвиватися в цьому напрямі. А полгода назад почали роботу по підключенню учбових закладів до широкосмугового доступу в Інтернет. З більшою частиною житомирських шкіл були підписані договори про співпрацю, - говорить Сергій Седов.

- Ми все частіше починаємо користуватися сучасними інформаційними технологіями в навчанні. У Україні навіть вводяться нові тестові програми по навчанню дітей Підключення до Інтернету шкіл міста - справа надзвичайно корисна, потрібна. Сьогодні безкомпьютерный варіант навчання в школах неможливий. Існує державна програма забезпечення шкіл учбовими комп'ютерними комплексами. Але в Україні склалася така ситуація, що ця програма поширюється лише в сільській місцевості, і, звичайно, обійшла Житомир. Два роки тому за ініціативою мера Житомира в управлінні освіти була підготовлена відповідна програма по забезпеченню шкіл учбовими комп'ютерними класами, Одна з фірм виграла тендер і у всіх школах Житомира були встановлені комп'ютери, а завдяки Beeline - підключені до Інтернету, - повідомив на прес-конференції головний фахівець управління утворення Житомирської міської поради Олег Лобун.

Олег Лобунец, заступники директорів, вчителя інформатики місцевих шкіл поблагодарили оператора зв'язку Beeline за надану можливість користуватися Інтернетом в школах

Окрім вже підключених шкіл, Beeline планує підключити до безкоштовного Інтернету інші життєво-важливі інфраструктури міста.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!