Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На залізничних вокзалах Житомирської області працюють пересувні бригади медиків
 
2-11-2009, 12:54  Новости Житомира

На залізничних вокзалах Житомирської області працюють пересувні бригади медиків

 
'На

У зв'язку з епідемією «свинячого» грипу в Україні на вокзалах станцій Житомир, Бердичів, Коростень, а також Пасажирський для Києва, Вінниця, Казатін, Жмерінка, Хмельницький, Чернігів, Ніжин, Дарниця, Біла Церква, Фастів, Миронівка, Конотоп при медичних пунктах створені пересувні медичні бригади, які надають необхідну допомогу пасажирам з симптомами грипу і простуди.

Про це повідомила адміністративна служба Південно-західної залізниці.

Також Південно-західна залізниця виділила кошти на придбання необхідної кількості захисних масок, дезинфікуючих і миючих засобів. Провідники пасажирських і приміських поїздів, квиткові касири вокзалів залізниці, робота яких безпосередньо пов'язана з обслуговуванням пасажирів, працюють в захисних масках.

Південно-західна залізниця встановила порядок обробки салонів вагонів і моторвагонного рухливого складу дезинфікуючими і миючими засобами. У прально-прасувальній цехи вагонної ділянки станції Пасажирський для Києва упроваджена технологія санітарної обробки постільної білизни.

Медичні працівники ЮЗЖД проводять роз'яснювальну роботу об небезпеки захворювання вірусом, засоби особистого захисту і порядок дій в разі виявлення у громадян симптомів захворювання.

На вокзалах і станціях Південно-західної залізниці, у вагонах пасажирських і приміських поїздів формування Південно-західної залізниці забезпечено звукову і візуальну інформацію для населення про небезпеку захворювання вірусом грипу і про засоби особистого захисту.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!