Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В Житомир на «Богатирські ігри» приїде найсильніша людина світу Василь Вірастюк
 
20-06-2011, 23:22  Новости Житомира

В Житомир на «Богатирські ігри» приїде найсильніша людина світу Василь Вірастюк

 
Тиждень молоді в Житомирі пройде активно і насичено. Принаймні так обіцяють організатори свята - Житомирська міськрада та громадські організації міста.

0



Про це говорили сьогодні, 20 червня, на прес-конференції з приводу організації загальноміського свята "Тиждень української молоді".

- 25-26 червня у Гідропарку та парку ім. Ю. Гагаріна жителів і гостей нашого міста чекають хороші активні масові заходи, присвячені саме Дню молоді - повідомив міський голова Володимир Дебой, а також розкрив декілька цікавих моментів свята, однак головні родзинки заходів все ще залишаються в таємниці.

Зокрема, вже відомо, що в Житомир на свято молоді приїде найсильніша людина світу Василь Вірастюк, відомі місцеві та всеукраїнські групи. Проте, які - організатори Тижня молоді поки не розкривають.

- Цього року ми запросили депутатів міської ради пограти у волейбол, міні-футбол. Також буде чемпіонат міста з пляжного футболу та волейболу серед дівчат модельних агентств.

Пройдуть та показові бої з багатьох видів спорту, виставка молодих художників і фотографів міста, ярмарок прикрас ручної роботи, етнічних українських аксесуарів - ознайомив з планами проведення Дня молоді мер.

У Гідропарку 26 червня будуть працювати Туристичний містечко і Арт-містечко, де кожен бажаючий зможе взяти участь у майстер-класах від креативного центру громадських організацій. Також відвідувачам Гідропарку в цей день будуть представлені "Богатирські ігри" фаєр-шоу і барабанне шоу.

Саме в Богатирських іграх і візьме участь відомий український "Стронг-мен" Василь Вірастюк (як головний рефері змагань).

На «Богатирські ігри», за словами організаторів, запрошені спортсмени з усієї Житомирської області. Переможці турнірів не тільки отримають цінні подарунки, а й стануть представниками області на Всеукраїнському чемпіонаті «Козацькі забави».

В арт-містечку працюватимуть три сектори:
- Експрес-фотоконкурс, в ході якого молоді художники і любителі фотографії на 10-метровому полотні розмістять свої роботи;
- Ярмарок хенд мейд - виставка виробів ручної роботи, майстер-класи з ліплення з глини, малювання, боді-арту;
- Художники, які креативно розмалюють стенди в Гідропарку.

Протягом 26 та 28 червня в парку культури та відпочинку ім. Ю. Гагаріна пройде фестиваль «Молодь обирає життя». Фіналісти V «Академії зірок» представлять житомирянам свої співочі та танцювальні таланти. Тут же пройдуть конкурси «Королева молоді» та «Міс літо-2011».

26 червня з 22,00 до 04,00 27 червня на активних житомирян чекає «Дискотека оупен-ейр», яка відбудеться на танцювальному майданчику в парку культури та відпочинку ім. Ю. Гагаріна. Правопорядок під час проведення масового заходу забезпечать співробітники муніципальної міліції.

За матеріалами «Журнал Житомира»
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!