Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Для Житомирських дітей ввели «комендантську годину»
 
9-11-2009, 18:19  Новости Житомира

Для Житомирських дітей ввели «комендантську годину»

 
[img]Для Житомирських дітей ввели «комендантську годину»[/img]

Житомирською міською радою прийнято рішення „Про обмеження перебування дітей у закладах дозвілля, громадського харчування, комп'ютерних клубах, залах ігрових автоматів, на вулицях та інших громадських місцях м. Житомира"
Житомирською міською радою прийнято рішення „Про обмеження перебування дітей у закладах дозвілля, громадського харчування, комп'ютерних клубах, залах ігрових автоматів, на вулицях та інших громадських місцях м. Житомира", яким передбачається обмежити перебування у закладах дозвілля, громадського харчування, комп'ютерних клубах, залах ігрових автоматів, на вулицях та інших громадських місцях м. Житомира у вечірній час без супроводу батьків або осіб, що їх замінюють дітей, віком до 14 років після 22.00 години, а віком від 14 до 16 років - після 23.00 години.

Прийняття цього рішення зумовлене станом криміногенної обстановки у підлітковому середовищі на території міста Житомира, вчинення протиправних дій дітьми та у ставленні до них, поширення проявів вживання неповнолітніми спиртних напоїв, тютюнопаління, продажу підліткам спиртних напоїв та втягнення їх у пияцтво.

За статистичними даними УМВС України в Житомирській області за 9 місяців 2009 року в області 333 неповнолітніми скоєно 347 злочинів ( за аналогічний період 2008 року 349 неповнолітніх скоїли 347 злочинів). Таким чином, за результатами 9 місяців поточного року в цілому по області кількість неповнолітніх, які скоїли злочини зменшилась на 4,5%, в тбй час, як кількість злочинів залишилась незмінною.
Значною залишається кількість дітей, які скоїли злочини в стан: алкогольного сп'яніння (9 місяців 2008 року - 28 дітей, аналогічний період 2005 року - 27). Найбільше випадків скоєння злочинів в стані алкогольного сп'янінш відмічено поряд з Андрушівським, Малинським та Черняхівськім районами і в м Житомирі. У 2009 році в обласному центрі 63 дітьми скоєно 71 злочин.

Службою у справах дітей Житомирської міської ради спільно з представниками відділень кримінальної міліції у справах дітей Корольовського та Богунського РВ УМВС України в Житомирській області у 2009 році проведено 38 рейдів по виявленню дітей, які бродяжать, жебракують, вживають алкогольні напої, перебувають у комп'ютерних клубах під час навчального процесу, у вечірній та нічний час. Під час рейдів з різних причин було затримано 49 дітей. Після з'ясування причин бездоглядності та профілактичної роботи з сім'ями 33 дітей було повернуто в родину, 16 дітей влаштовано до обласного притулку для дітей, так як ситуація в сім'ях цих дітей потребувала більш тривалого втручання з боку як служби у справах дітей так і правоохоронний органів.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!