Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомиряни шоковані новими тарифами на проїзд і плутаниною: деякі маршрутки їздять без цінників
 
15-07-2011, 20:02  Новости Житомира

Житомиряни шоковані новими тарифами на проїзд і плутаниною: деякі маршрутки їздять без цінників

 
Як і слід було очікувати, введення нових тарифів на проїзд у міських маршрутних таксі обернулося одним великим загальноміським стресом. Вранці пасажири за звичкою простягали водієві 1,5 грн., і чули у відповідь в кращому випадку незадоволені закиди, в гіршому - лайку. «Люди, невже так важко подивитися на табличку? Проїзд - гривня сімдесят п'ять копійок », - майже кричить водій маршрутки, в якій їхав кореспондент Житомир.info. Жінка, що стояла поруч, відразу просить назад свої півтори гривні, знову лізе в гаманець і дістає звідти двогривневу купюру ... Якби кишеньковим злодіям запропонували визначити кращий для них день в році - вони, не вагаючись, назвали б сьогодні: 15 липня.

Житомиряни шоковані новими тарифами на проїзд і плутаниною: деякі маршрутки їздять без цінників



Сумлінні власники маршрутів забезпечили своїх водіїв великими наклейками на вікна, де вказано новий тариф. Інші обмежилися маленькими «наліпками», на яких можна щось розібрати хіба що пильно придивившись. Але справжнім неприємним відкриттям стало те, що деякі маршрутні таксі їздять взагалі без жодних цінників на борту! Зокрема, це стосується маршруту № 47. Ми помітили принаймні дві машини, які вийшли на лінію «голими», чим створили додаткові труднощі для пасажирів.
Чим надалі обернеться для пасажирів і перевізників підвищення вартості проїзду, покаже час. А поки – терпіння вам любі житомиряни.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!