Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Реконструкцію центрального Стадіону в Житомирі не встигнуть закінчити до Дня Незалежності
 
22-07-2011, 22:03  Новости Житомира

Реконструкцію центрального Стадіону в Житомирі не встигнуть закінчити до Дня Незалежності

 
Обіцянки житомирського губернатора щодо центрального стадіону не здійсняться. Жителі Житомира не зможуть побачити відремонтований стадіон до Дня Незалежності України.

Реконструкцію центрального Стадіону в Житомирі не встигнуть закінчити до Дня Незалежності



Нагадаємо, житомирський губернатор Сергій Рижук обіцяв святкувати День Незалежності України на Центральному стадіоні міста, де на той час мала бути відремонтована одна з трибун і встановлені крісла.

На жаль, обіцянки губернатора виконати неможливо. За словами начальника головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту Раїси Гули, так заявляють організації, які займаються аналізом стану стадіону. Крім того, на реконструкцію, поки що, виділено всього 700 тисяч гривень, хоча на ремонт однієї з трибун необхідно близько 5 млн. грн. Загалом, роботи багато, а часу дуже мало.

«Над дослідженням стану стадіону працює Київський науково-дослідний інститут будівельних конструкцій. Днями в проектний інститут облдержадміністрації буде надано висновок по всіх будівельних конструкціях стадіону. Такий висновок коштує близько 120 тисяч гривень.

На сесію обласної ради ми винесемо знову питання про виділення грошей на реконструкцію. До першого серпня, згідно з висновком науково-дослідного інституту, ми плануємо завершити підготовку проектно-кошторисної документації і відповідно до цього буде проведено тендер, який пройде в кінці серпня. Тобто, всі роботи на стадіоні почнуться у вересні 2011 року після проведення тендера.

Заміну пошкоджених плит почнемо з центральної трибуни. На другому етапі реконструкції будуть проведені дослідження й інших трибун. Все ж таки ми вирішили їх не зносити, оскільки, якщо їх знесуть, то навряд чи хто візьметься знову їх відновлювати. Ми дочекаємося дослідження науково-дослідного центру інших трибун і вже тоді вирішимо, що далі робити », - сказала Гула.

За даними, які надала начальник управління Раїса Гула, реконструкція центральної трибуни, манежу та роздягалень коштує близько 5 мільйонів гривень. Реконструкція цілого стадіону може обійтися більш ніж в 50 млн. гривень.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!