Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Заява Народного депутат Сергія Пашинського у зв'язку із закриттям промтоварних ринків в Житомирської області
 
9-11-2009, 19:10  Новости Житомира

Заява Народного депутат Сергія Пашинського у зв'язку із закриттям промтоварних ринків в Житомирської області

 
'Заява

6 листопада державна надзвичайна протиепідемічна комісія при Житомирській державній адміністрації прийняла рішення про тимчасове припинення роботи промислових ринків у зв'язку з епідемією грипу і ГРЗ.
Це рішення зачіпає інтереси тисяч підприємців області, для яких торгівля на ринках - єдиний спосіб прогодувати власні сім'ї. В той же час, вони потрапляють в нерівне конкурентне середовище, оскільки промислові супермаркети продовжують роботу. На мою думку, це не що інше як спроба лобіювати інтереси крупних промислових груп, нехтуючи інтересами малого і середнього бізнесу. Тоді як Уряд намагається всіляко сприяти і розвивати підприємництво, відроджувати середній клас, такі рішення несуть яскраво негативні наслідки. Все це прикривається хорошою метою - боротьбою проти епідемії грипу. Такі рішення є не допустимими і шкідливими і можуть значно пошкодити економічному і соціальному стану Житомирської області. Тому я вимагаю негайно відмінити вирішення протиепідемічної комісії і дати можливість підприємцям відновити нормальну роботу промислових ринків Житомирської області.
Сергій Пашинський, народний депутат України Блок Юлії Тимошенко

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!