Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирські торговці знову окупували вулицю Московську
 
8-08-2011, 21:53  Новости Житомира

Житомирські торговці знову окупували вулицю Московську

 
У Житомирі після довгого затишшя знову почалася реконструкція Житнього ринку. У зв'язку з цим була обгороджена територія, на якій раніше знаходилися торгові ряди під навісом.

Житомирські торговці знову окупували вулицю Московську



Приїжджим приватникам стало ніде торгувати, і вони цілком природно перемістилися на саму Московську вулицю.

Тепер Московська, яку міська влада безуспішно намагалися реставрувати і привести в більш-менш пристойний вигляд, остаточно перетворилася на стихійний ринок під відкритим небом прямо на асфальті.

Говорити про дотримання будь-яких санітарних норм тут безглуздо. Весь товар, в основному це вирощений урожай та молочні продукти швидко покриваються дорожнім пилом піднятим проїжджаючими поруч автомобілями і безліччю людей, які практично наступають на розкладену продукцію. Крім того, торговці позаймали всі лавочки, на яких можна було трохи перепочити.

Нагадаємо, що раніше боротьба міської влади велася з торговцями квітами, яка закінчилася повною перемогою квіткарів і повністю припинила подальший благоустрій Московської вулиці. З приватними ж торговцями сільгосппродукції влада, судячи з усього, боротися взагалі не має наміру. Хоча, може, і згадають про це потім, вже перед самими черговими виборами.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!