Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Дебой і Рижук здійснили плановий об'їзд вулиць і мікрорайонів Житомира
 
8-08-2011, 21:57  Новости Житомира

Дебой і Рижук здійснили плановий об'їзд вулиць і мікрорайонів Житомира

 
Голова облдержадміністрації Сергій Рижук і мер Житомира Володимир Дебой здійснили об'їзд вулиць і мікрорайонів міста. Мета такого виїзду - огляд стану внутрішньодворових територій і темпів виконання ремонтних робіт.

Дебой і Рижук здійснили плановий об'їзд вулиць і мікрорайонів Житомира



У Житомирі вже почалися ремонтні роботи житлового фонду в будинках по вулицях Київській, Черняховського, Максютова і Чапаєва. З понеділка, 8 серпня, почнуть ремонт асфальтно-дорожнього покриття житлового фонду по провулку Крилова, вулиці Великій Бердичівській і площі ім. С.П. Корольова.

Перелік дворів, де спочатку будуть проводитися роботи, визначиться за наявності проектно-кошторисної документації.

- Ми підтримуємо в першу чергу тих жителів, які виявляють ініціативу, є активними громадянами і хочуть поліпшити благоустрій біля своїх будинків, - зазначив міський голова Володимир Дебой.

Визначати об'єкти, які в першу чергу потребують ремонту, буде створена в місті загальновыдомча комісія, рішення якої залежатиме від наявних документів і стану прибудинкових територій та житлового фонду.

Нагадаємо, що рішенням V сесії Житомирської міськради, на ремонт асфальтового покриття прибудинкових територій виділено 931 тис. грн. Ще 1,5 млн. грн. направлено на здійснення капітального ремонту житлового фонду і 11 млн. грн. на ремонт доріг загального користування.

- Треба робити так, щоб через півроку не з'явилася необхідність проводити ремонт знову. Ми зацікавлені в тому, щоб відремонтовані дороги, прибудинкові території та житловий фонд прослужили якомога довше, - зазначив Дебой.

Це стосується не тільки асфальтового покриття, житлового фонду, але і дитячих майданчиків, стан яких залежить насамперед від громадськості. Для прикладу - 4 дитячих ігрових майданчика по вул. Малікова, встановлені в цьому році. На сьогоднішній день один з майданчиків вже зруйнований.

Тому з метою ефективного покращення благоустрою міста міський голова Володимир Дебой звернувся з проханням до житомирян здійснювати більш активний громадський контроль.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!