Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В Житомирі на вулицю Котовського повернули тролейбус
 
9-08-2011, 23:40  Новости Житомира

В Житомирі на вулицю Котовського повернули тролейбус

 
Сьогодні начальник управління транспорту Житомирської міської ради заявив журналістам, що управління задовольнило неодноразові прохання жителів вулиці Котовського і тролейбус маршруту № 4 «Крошня-Космонавтів» повернений під маршрутом № 4а.

В Житомирі на вулицю Котовського повернули тролейбус



Таким чином, вже сьогодні по маршруту № 4 по вулиці Київській їздять 4 одиниці електротранспорту, і 3-4 тролейбуса по вулиці Котовського під маршрутом № 4а.

Зранку для робітників з 6 до 10 годин працює маршрут № 6, який також проходить по вулиці Котовського.

Поки 4а їздить в якості експерименту, якщо пасажиропотік на вулиці Котовського буде нормальний - з вересня тролейбус закріпиться там постійно.
Нагадаємо, в результаті зміни схеми міського електротранспорту в березні 2008 року з вулиці Котовського зняли маршрут № 4 і перекинули на вулицю Київську.

Маршрут № 7 «Панчішна ф-ка - ЗОК» ліквідували зовсім.

Міська рада та управління транспорту раді б відновити й інші маршрути, але банально не вистачає рухомого складу, а той, що є, вже давно відпрацював свої терміни експлуатації. Питання поповнення тролейбусного парку залишається актуальним і робота в цьому плані проводиться.

Сергій Харчук, «Журнал Житомира»
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!