Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Мер мріє перетворити «Смоленськ» у виставковий центр, а «Жовтень» в кіно-концертний комплекс
 
23-08-2011, 18:16  Новости Житомира

Мер мріє перетворити «Смоленськ» у виставковий центр, а «Жовтень» в кіно-концертний комплекс

 
Житомирський мер Володимир Дебой має намір відкрити в колишньому ресторані «Смоленськ» Виставковий центр. Крім того, Дебой мріє зробити з кінотеатру «Жовтень» кіно-концертний комплекс.

Мер мріє перетворити «Смоленськ» у виставковий центр, а «Жовтень» в кіно-концертний комплекс



Будівлю колишнього ресторану «Смоленськ», яка розташована, в центрі міста, на перехресті вулиць Лятошинського та Михайлівської, мер хоче повернути в комунальну власність міста, - пише Діана Мінаєва.

- Зараз з цього приводу ми ведемо переговори. Торгові виставки, які ми проводили то в кінотеатрі, то в театрі - це не є нормальним. - Каже Дебой.

Також мер має наиір повернути в комунальну власність приміщення колишнього кінотеатру «Жовтень».

- Серед задумів і реконструкція кінотеатру «Жовтень» під кіно-концертний комплекс - сучасний, красивий, і саме комунальної власності, я це підкреслюю. Таке приміщення нам сьогодні необхідно. Воно було б оснащено новими технічними засобами і, відповідно, зручне і акустичне для перегляду фільмів, концертів, наукових конференцій. До того ж дуже зручно розташоване. - Пояснює мер Житомира.

Втілення проектів і задумів в реальність Володимир Дебой пов'язує безпосередньо з майбутнім візитом до Житомира Прем'єр-міністра, а потім і самого Президента.


Нагадаємо, що серед інших планів мера - повернення у власність міста будівлі Будинку Правосуддя і переселення туди міськвиконкому.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!