Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомир випустить на маршрути 15 додаткових тролейбусів
 
1-09-2011, 00:15  Новости Житомира

Житомир випустить на маршрути 15 додаткових тролейбусів

 
На початку вересня 2011 Житомирське трамвайно-тролейбусне управління відремонтує і випустить на маршрути додаткові тролейбуси.

0



- До початку вересня ми плануємо додатково поставити на маршрути ще 15 тролейбусів. Це не нові тролейбуси, а капітально відремонтовані машини, що стояли в депо-відзначив міський голова Володимир Дебой.

Таким чином, кількість тролейбусів в Житомирському ТТУ зросте до 83 одиниць. Це дозволить скоротити інтервал руху тролейбусів, особливо в годину "пік".

Відремонтовані тролейбуси доповнять 1, 2, 3, 4, 8, 9 і 15 маршрути, які є найбільш завантаженими.

Як повідомив начальник управління транспорту і зв'язку, гроші на ремонт техніки були залучені зі статутного фонду підприємства, на поповнення якого міська рада виділила 100 тис. гривень.

Крім того, після підняття тарифів на проїзд у маршрутках, зросли доходи ТТУ - з 50 тис. до 75 тис. гривень на день. Частина цих коштів також направили на ремонт тролейбусів. Були закуплені запчастини для ремонту заднього моста тролейбусів і нові шини.

Очікується що у вересні з канікул повернуться учні шкіл та студенти, дорослі вийдуть з відпусток, тому додаткові тролейбуси місту будуть якраз необхідні.
Фото С.Роздум
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!