Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Порядок під час святкування Дня міста будуть забезпечувати 500 міліціонерів і добровольців
 
9-09-2011, 22:13  Новости Житомира

Порядок під час святкування Дня міста будуть забезпечувати 500 міліціонерів і добровольців

 
'Порядок

Найближчі вихідні обіцяють жителям і гостям обласного центру цікаву і змістовну програму проведення дозвілля з самими різноманітними розважальними заходами, концертами і змаганнями з нагоди святкування Дня міста.

Щоб гарний настрій житомирян в ці дні не було зіпсовано порушеннями громадського порядку, співробітники міліції посилюють патрульні наряди, в першу чергу, в місцях масового відпочинку людей: парках, площах і майданах, де заплановано проведення зустрічей, показів, фестивалів, виставок тощо ., зокрема на площах Королева, Соборній, Замковій Горі, у міському парку культури та відпочинку ім. Ю. Гагаріна та гідропарку.

Як розповів начальник відділу охорони громадського порядку УМВС України в області Юрій Дем'яненко, забезпечення порядку під час заходів і в цілому протягом святкових днів, крім інспекторів батальйону патрульної служби і бійців спецпідрозділу «Беркут», також будуть здійснювати працівники управлінь Державтоінспекції, державної служби охорони, військовослужбовці внутрішніх військ МВС частини № 3047, курсанти Житомирського училища професійної підготовки працівників міліції.

А допомагати міліціонерам будуть члени добровільних громадських формувань «Купол», «Венбест», «Форпост», які входять до складу патрульних нарядів. Всього протягом святкових днів охорону громадського порядку забезпечуватимуть близько 500 міліціонерів.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!