Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирське СБУ викрило «міфічну реконструкцію» парку Ю.Гагаріна
 
12-11-2009, 20:00  Новости Житомира

Житомирське СБУ викрило «міфічну реконструкцію» парку Ю.Гагаріна

 
Службою безпеки України спільно з прокуратурою Житомирської області викрито факт порушення бюджетного законодавства службовими особами комунального та приватного підприємств м.Житомира.

Згідно з матеріалами дослідчої перевірки, між комунальним підприємством «Парк культури та відпочинку ім.Ю.Гагаріна» (м.Житомир) та однією із приватних структур міста, що надає послуги з будівництва та капітального ремонту, було укладено угоди на виконання робіт з реконструкції ряду приміщень КП за кошти спеціального фонду міського бюджету.
'Житомирське

Однак службові особи даних підприємств, зловживаючи службовим становищем, внесли до офіційних документів завідомо неправдиві дані про проведення робіт з реконструкції окремих будівель у парку. Відтак на рахунок приватного підприємства з бюджету було незаконно перераховано майже 100 тис.гривень за міфічні реконструкторські роботи, які виконані були лише на папері.

Стосовно службової особи КП «Парк культури та відпочинку ім.Ю.Гагаріна» та директора житомирського приватного підприємства прокуратурою Житомирської області порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 (Зловживання владою або службовим становищем) та ч.2 ст.366 (Службове підроблення) Кримінального кодексу України. Слідство у справі триває.

За матеріалами: Прес-служби УСБ України в Житомирській області.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!