Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі складено акти майже на 900 аварійних дерев, але їх не зрізують
 
21-10-2011, 13:40  Новости Житомира

У Житомирі складено акти майже на 900 аварійних дерев, але їх не зрізують

 
На засіданні міськвиконкому мер Житомира Володимир Дебой звернув увагу на ситуацію з «аварійними» деревами: на сьогоднішній день складено акти на 869 дерев, але майже 600 ще не зрубали.

У Житомирі складено акти майже на 900 аварійних дерев, але їх не зрізують



«Це що за робота? Питання не тільки зафіксувати, але й виконати рішення. Люди не розуміють: спочатку ходили півроку, щоб скласти акт, а дерево стоїть і стоїть. Ми що, працюємо тільки для статистики? », - обурився Дебой.

За словами начальника міської інспекції з благоустрою Юрія Самборського, в Житомирському комунальному підприємстві «Зеленбуд» одна відповідь - немає грошей у бюджеті. Мер зауважив, що комерційні об'єкти оплачують ці послуги самостійно, а соціальні і загального змісту - фінансуються з бюджету і якщо немає грошей, то потрібно вносити пропозиції і контролювати виконання.

«Якщо дядька попросити зрізати дерево, то це обійдеться в 100 гривень, а інспекції треба заплатити 1,5 тисячі. Давайте і з цим розберемося, щоб не розпорошувати гроші. Руки до цього ще не дійшли ... », - сказав Дебой.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!