Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У міськраді Житомира вирішують питання про вуличні торговців
 
25-10-2011, 20:51  Новости Житомира

У міськраді Житомира вирішують питання про вуличні торговців

 
24 жовтня на сесії міськради розглянули звернення депутатів про стихійну торгівлю на вулицях міста.

'У



На засіданні член комісії з перевірки несанкціонованої торгівлі, Сергій Голішевський повідомив про те, що через вуличних торговців бюджет міста щомісяця втрачає до 150 тисяч гривень.

«Всі рішення про те, що вулиці Житомира мають статус тимчасових торговельних місць сьогодні скасовані. Вся торгівля на вулицях міста є незаконною. Закон однаковий для всіх - малий і середній бізнес повинні знаходиться в рівних умовах. На ринках і торговельних майданчиках вистачить місць і для тих, хто торгує на вулицях », - сказав Голішевський і закликав депутатів підтримати звернення комісії до контролюючих та правоохоронних органів.

У зверненні йдеться про те, що вулична торгівля забруднює наше місто, призводить до порушення податкового законодавства, створює незручності на проїжджій і паркувальній частині дороги, сприяє поширенню інфекцій і тягне за собою втрати для міського бюджету. Найбільшу тривогу, на думку чиновників, викликають торгові ряди навколо Житнього ринку.

Не всі підтримали таке рішення. Голова міської інспекції з благоустрою Юрій Самборський вважає, що інспекція може позбутися грошей, які отримує за прибирання торгових місць на вулицях біля ринку, до того ж, торгівлю з вулиць, за його словами, перенести просто нікуди.

За іншими даними на Хлібному і Староміському ринках є відповідно 100 і 200 вільних торгових місць.




Володимир Дебой призначив голосування про звернення до правоохоронних органів з метою підтримки рішення депутатів і продовження роботи в цьому напрямку.


Пропозиція була прийнята більшістю, 40 осіб проголосували «за».
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!