Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі мерія все ж вирішила знести будинок, який був визнаний аварійним 8 років тому
 
8-11-2011, 20:23  Новости Житомира

У Житомирі мерія все ж вирішила знести будинок, який був визнаний аварійним 8 років тому

 
8 листопада на офіційному сайті Житомирської мерії опублікований проект рішення міськвиконкому «Про аварійний житловий будинок № 28 по вул. Старовільській в м. Житомирі ».

'У



«У зв'язку з незадовільним технічним станом житлового будинку № 28 по вул. Старовільська виконавчий комітет міської ради вирішив підтвердити рішення міськвиконкому від 14.08.2003 № 478 про визнання житлового будинку № 28 по вул. Старовільська в м.Житомирі аварійним, таким, що загрожує обвалом і не підлягає капітальному ремонту, і знести його », - сказано в проекті рішення.

Якщо виконком прийме рішення, то відділу з обліку та розподілу житлової площі міської ради доручать до 1 грудня 2011 відселити мешканців квартир № 6, № 7, № 8 цього будинку. А управління комунального господарства міськради та управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради повинні будуть забезпечити до 26 грудня 2011 розбирання зазначеного житлового будинку «механічним способом без оприбуткування матеріалів через їх непридатність для подальшого використання».

Після відселення людей ЖЕК № 5 зніме з балансового обліку житловий будинок № 28 по вул. Старовільська.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!