Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Вулиці Житомира прибиратимуть від снігу за прикладом Євросоюзу - Дебой
 
11-11-2011, 18:44  Новости Житомира

Вулиці Житомира прибиратимуть від снігу за прикладом Євросоюзу - Дебой

 
У найближчих планах міської влади втілити нові технології у прибиранні вулиць від снігу. Для цього влада збирається придбати сучасні машини, які обробляють дороги і тротуари водно-сольовою сумішшю.

'Вулиці



Про це мер Володимир Дебой повідомив 10 листопада під час своєї звітної прес-конференції перед ЗМІ.

- Така практика - це застосування досвіду північних країн ЄС - Швеції, Норвегії - розповідає Володимир Дебой.

Інновація в боротьбі з накопиченням снігу на дорогах полягає в застосуванні спеціальної водно-сольової суміші, яку будуть розбризкувати ще перед випаданням снігу. Для того щоб на асфальті не було нагромадження заледенілого снігу, горбів і льодових відкладень.

- Це і безпеку руху, життя і здоров'я людей. Я хочу, щоб наше комунальне господарство на сьогодні було сильним. Щоб у нього були всі засоби, необхідні для своєчасного прибирання вулиць - щоб ми не говорили, що не вчасно пішов сніг, - заявив Володимир Дебой.

Коли буде йти сніг - він відразу буде танути. Поки що для цього буде задіяна наявна машинка - модернізована для такої функції нашими силами, а в майбутньому міська влада планує придбати спеціальну техніку. Таким чином, не потрібно буде висипати тонни піщано-соляної суміші, а потім навесні збирати пісок і дихати пилом від нього.
- Ми сьогодні вже готові фактично до зимового сезону, безумовно, я розумію, що якщо сніг піде одночасно великим шаром, то відразу прибрати неможливо, але ми посилили нашу технічну базу 2-ма тракторами і готові, повідомив Володимир Дебой.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!