Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі на площі Соборній з'явиться новий торговий центр
 
12-11-2011, 21:54  Новости Житомира

У Житомирі на площі Соборній з'явиться новий торговий центр

 
Мер Житомира Володимир Дебой просить депутатів не продовжувати оренду землі орендарям на 5-10 років під віртуальну забудову.

У Житомирі на площі Соборній з'явиться новий торговий центр



- Люди просто резервують землю для перепродажу, яку коли-небудь якимсь чином вихопили. Ми говоримо - 2 роки. І сьогодні життя підказує - той, хто купує землю на аукціонах або реально хоче будувати і бере для цього кредит, а не для перепродажу - він швидко, динамічно будує - заявив Дебой.

Як приклад, мер згадав ательє «Житомирянка» по вулиці Черняхівського, 4. Міська влада напередодні 9 травня 2011 року не могли знайти власника, щоб він пофарбував огорожу, і облагородили її сама за рахунок бюджетних коштів.

- Ми знайшли тих господарів, і їм стало зрозуміло - з владою «грати в ігри» не вийде. Продали цей об'єкт - прийшов новий власник і перше питання, яке він поставив - «Я хочу оформити землю і платити орендну плату, і отримати документи на реконструкцію». Негайно, швидко їх отримав, зараз йде ремонт і вже найближчим часом це буде гарний об'єкт - зазначив мер.

Зелений паркан демонтований і зараз лежить всередині приміщення екс-КП "Житомирянка". Колишні вікна та двері заміни на металопластикові склопакети.

«Журналу Житомира» стало відомо, що в цьому приміщенні планують відкрити новий торговий центр "Соборний".
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!