Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Заступник мера Житомира Боровець пообіцяв не виганяти насильно торговців з вулиць
 
24-11-2011, 19:37  Новости Житомира

Заступник мера Житомира Боровець пообіцяв не виганяти насильно торговців з вулиць

 
24 листопада під стіни Житомирської мерії прийшли близько 30 торговці з вулиці Житній ринок.

Заступник мера Житомира Боровець пообіцяв не виганяти насильно торговців з вулиць



Підприємці вимагали перенести терміни їх виселення з торгових місць, тому що нові місця для них ще не готові. Згідно з рішенням виконкому, до 25 листопада торгівля по вулиці Житній ринок (за Торговим центром) повинна бути припинена.

«Ми теж житомиряни і розуміємо, що місто має бути упорядковано. Ми готові йти на нові місця, але вони ще не готові нас прийняти. Як тільки будуть готові - ми підемо з вулиці Житній ринок », - пояснили журналістам члени ініціативної групи.

Заступник мера Житомира, який зараз виконує обов'язки мера, Микола Боровець та начальник міського відділу торгівлі, громадського харчування та сфери послуг Світлана Рабошук вийшли до підприємців.

Боровець сказав, що немає ніяких причин не виконувати рішення виконкому і до 25 листопада вулиця Житній ринок має бути без торгових наметів і лотків. Рабошук запевняла, що нові торгові місця вже готові, але підприємці це заперечували.

«Я вам даю слово, що якщо нові місця ще не готові - ви продовжуєте стояти (на вул. Житній ринок). Якщо скажуть, що потрібно ще п'ять днів - будете стояти п'ять днів. Ніхто вас за паркан не виставить. Але якщо ви вибрали місце, яке теоретично не може бути готове найближчим часом, то це не може бути причиною продовжувати торгувати на старому місці. Сьогодні ви повинні перейти туди, де є можливість торгувати », - сказав Боровець.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!