Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі стихійних торговців переведуть на новий базар - Даринок
 
28-11-2011, 17:58  Новости Житомира

У Житомирі стихійних торговців переведуть на новий базар - Даринок

 
У Житомирі тривають спроби впорядкувати територію на вулиці Житній ринок.

'У



Уже котрий рік, влада всіма силами намагається виселити стихійних торговців з вулиці Житній ринок. Останні, на відміну від квіткарів з Московської, готові піти добровільно. Однак, поки не готові їх нові торговельні ряди на новому місці - Даринок, що знаходиться за Хлібним ринком.

У четвер, 25 листопада, ініціативна група торговців прийшла до міськради вимагати відстрочення на той час, поки підготують нові торговельні ряди.

Заступник міського голови, Микола Боровець, повідомив, що кілька днів влада може почекати, але затягувати час торговцям не дозволять.

У той же час, начальник міського відділу торгівлі, Світлана Рябошук, запевняла, що торгові місця вже готові, хоча це не відповідає дійсності.

На сьогоднішній день, на нових торгових місцях на Даринку, потрібно ще встановити ролети і поставити дах над рядами. Та й самі місця потрібно облаштувати, а на це потрібен час.

А поки, торговці працюють на своїх колишніх місцях на Житньому, хоча поруч біля них уже почали будувати павільйони, схожі на ті, які стоять навпроти Торгового центру.

У нових павільйонах торговці отримають можливість орендувати місце з правом викупу. Вартість оренди - 600 гривень на місяць. Зараз, на вул.Житній ринок вони щодня платять по 10 гривень за місце.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!